С течение на годините Efbet изгради авторитет на един от най-добрите букмейкъри в България. Първоначално бонусът за нови клиенти беше 25% от първия депозит, което на фона на стандарта на другите букмейкъри беше неконкурентен бонус. В началото на юли месец, 2018 година, компанията увеличи значително този бонус, за да привлече повече клиенти.

Note В нашето ревю за Efbet може да намерите цялата информация за този букмейкър. В тази статия ще ви разкрием всички правила и условия, които трябва да изпълните, за да усвоите и превъртите началния бонус на Efbet.

Как да получите Efbet Начален бонус?

Началният бонус на Efbet е валиден само за нови клиенти, така че първо трябва да си направите акаунт в Efbet. Може да следвате инструкциите от статията Efbet регистрация, за да се регистрирате.
По принцип бонусът, който Ефбет предлага на сайта си е 100 лв., но ако влезете от нашия сайт вие ще получите ексклуизивно до 110 лв. от първия си депозит.
Когато направите първия си депозит вие активирате началния бонус и трябва да изпълните условията за превъртане на бонуса. При проблем с усвояването на бонуса е нужно да се свържете с Ефбет чрез е-мейл support@efbet.com или Чат на живо.

След като вече сте направили първия си депозит и сте получили своя начален бонус, трябва да изпълните условията за превъртане на бонуса, за да имате право да изтеглите цялата сума. Ето и пълните условия, които вие трябва да изпълните, за да превъртите началния бонус.

Условия за превъртане на Efbet бонус

Трябва да превъртите спортни залози на обща стойност 3 пъти размера на бонуса плюс 3 пъти размера на депозита. Залози на Efbet Казино няма да се зачитат като квалифициращи залози за превъртане на бонуса
Залозите трябва да бъдат с коефициент минимум 1,50, в противен случай няма да се зачитат при изчислението на превъртането на средства.
Азиатски Хендикап, всички видове азиатски линии, Равенсво няма залог и всички видове маркети съдържащи четно/нечетно за всички видове спортове, няма да се зачитат при изчислението на превъртане на бонуса ви.
Единствено губещ или печеливш изход от вашия залог ще се счита към условията за превъртане на средствата. Всички залози на събития, които са отменени и са с коефициент 1.00 няма да се зачитат към условията за превъртане. Разбира се, Efbet Залози на Живо се зачитат към условията за превъртане на бонуса.
Всички Залози, направени от безплатни залози, няма да се зачитат при изчислението на превъртане на средства.
Затворени залози в следствие на използването на функцията "Затвори Залог", не се зачитат при превъртането на бонуса.
Крайният срок да изпълните условията за превъртане на цялата сума (депозит + бонус) е 30 дни от квалифициращия депозит.
Безплатният залог, получен под формата на бонус, трябва да бъде изигран изцяло до 10 денонощия. В противен случай, вие ще загубите безплатния залог. Всички залози направени с безплатния залог не се включват в изчислението за превъртане на бонуса.

Безплатен залог

NoteНачалният бонус, който получавате, e под формата на безплатен залог. Това означава, че можете да залагате тази сума, но само нетните печалби от нея ще бъдат акумулирани в сметката ви, а самата сума на безплатния залог няма да се начисли към вашата сметка след като залогът ви е приключил.

Например: Депозирали сте 100лв. и получавате същата сума като начален бонус (100 лв.). Вие трябва да генерирате залози на стойност 100 лв. х 3 + 100 лв. х 3 = 600 лв. Когато заложите безплатния си залог от 100 лв. на коефициент 2,50 вие ще спечелите само нетната печалба от този залог в размер на 150 лв. (100 лв. х 2,50 = 250 лв., 250 лв. – 100 лв. = 150 лв.), защото от общата печалба изваждате безплатния залог.

Усвояване на бонус през мобилно приложение

Огромен плюс за този букмейкър е впечатляващото Efbet мобилно приложение. Заедно със своя дизайн и функционалност то Ви дава големи възможности и безспорно е едно от най-добрите мобилни приложения на лицензиран букмейкър в България. Това е ключов сегмент от картбланша на всеки букмейкър с оглед на големите очаквания на залози на живо през мобилни устройства в последно време.

Остави коментар