Що се касае до Efbet, може да намерите много плюсове и преимущества на този букмейкър, като едно от тях е достъпните методи на депозит. След като сте си направили успешна Efbet регистрация, програмата ще поиска от вас да изберете начина на депозиране в сметката ви. Всеки играч може да избере измежду няколко варианта. Освен стандартните методи по банков път, има и два много по-достъпни метода, които Efbet депозит Ви предоставя – чрез касите на EasyPay и Cashterminal.

Note В случай, че нямате средства в дебитната си карта или просто искате да депозирате средства бързо, без да се занимавате с тромави банкови процедури – EasyPay и Cashterminal Ви дават лесен и бърз начин на депозит.

Депозиране през EasyPay

Ако искате да депозирате максимален лесно в Efbet EasyPay е този депозитен метод, от който имате нужда. Този метод за плащане доби особено голяма популярност в последните години у нас. Ето и стъпките, които трябва да изпълните, за да се възползвате от него:

Изберете Efbet вход, а след като сте влезли в профила си, горе вдясно ще намерите бутона „депозит“. След като влезете в секцията за депозиране селектирайте EasyPay като метод за депозит
Въведете сумата и паролата на Вашия Efbet акаунт. След това потвърдете депозита и ще получите 10-цифрен код за оторизация
След като сте потвърдили депозита и сте взели своя 10-цифрен код за оторизация трябва да отидете до каса на EasyPay. Трябва да предоставите 10-цифрения код и да преведете парите. Моментално сумата ще бъде преведена във Вашата Efbet сметка
Note При депозиране на средства в Efbet през EasyPay не е задължително да удостоверявате Вашата самоличност. Това е нужно само, ако теглите пари от EasyPay.

В страната има над 1600 каси на EasyPay, което е един огромен плюс за този метод на депозит. Ако се интересувате къде точно има EasyPay каса във Вашето населено място може да влезете в сайта на тази разплащателна платформа и там ще намерите пълната информация за локацията на всички пунктове.

Депозиране през Cashterminal

Това е най-новият метод на депозиране в палитрата от разнообразни разплащателни начини на Efbet. Като нов партньор на Efbet Cashterminal e система за разплащане чрез терминали, разположени на ключови публични места. Публични места в случая означава търговски обекти като мобилни оператори и други институции. Ето и как да осъществите депозит през Кештерминал:

Влезте в обекта, където се намира кештерминал и измежду всички компании и институции за битови сметки, намерете иконката на Efbet и я изберете
Важно е да отбележим, че депозитът през Кештерминал изисква Вашето потребителско име. Въведете го и изберете бутона "Продължи"
Тъй като кештерминалът е устройство и няма касиер, който да Ви обслужи (както в случая с депозирането на средства през EasyPay). Затова трябва да пуснете банкнотите и монетите в устройството. След като вече сте добавили желаната от Вас сума в устройството на Кештерминал трябва да натиснете „Напред“. Секунди по-късно бележка с потвърждение ще бъде принтирана, вземете я със себе си, защото тя е Вашият гарант за направения депозит, който вече е осъществен и Вашият Efbet акаунт е захранен
Note Може да използвате устройството на Cashterminal само за депозиране на средства. Тази услуга не е активна за теглене на средства.

Добрата новина е, че може да изискате своя Efbet Бонус, след като сте направили депозити през EasyPay и Cashterminal. Същото не важи за депозити през електронните портфейли Skrill и Neteller. В този случай родният букмейкър Efbet насърчава депозита през българските разплащателни платформи, което е добро дошло за всеки играч.

Остави коментар