Както всеки друг букмейкър, Efbet също изисква от своите нови клиенти да верифицират акаунта си. Това е една стандартна операция, която е задължителна за всеки лицензиран букмейкър. За съжаление, от сайта на най-големия български букмейкър са подценили тази стандартна процедура. Истината е, че не е отделено достатъчно време, за да се публикува подробна информация за този задължителен процес. Затова ние ще Ви запознаем с всичко, което трябва да знаете за процеса на верификация на акаунт.

Note Докато Вашата Efbet сметка не бъде верифицирана, Вие няма да можете да извършвате тегления.

Веднага след като направите регистрация в Efbet няма да имате ограничения относно депозитите си. Когато дойде време да теглите средства обаче, задължително трябва да верифицирате самоличността си. Процесът на верификация е прост, но задължителен.

Изпращане на документ за самоличност

Нужно е да изпратите снимки на личната си карта от двете страни (лицева и задна страна) на имейл support@efbet.com. Между 24 и 48 часа ще отнеме на отдела на сайта да одобри документите. Ще получите имейл с потвърждение за одобрението на документите. Това е основният знак, който ще потвържди, че Вашият акаунт Efbet е верифициран и вече може свободно да правите тегления.

Благодарение на напредналите технологии мобилните телефони заемат все по-челно място в нашия живот. От тази гледна точка, процесът на верификация на документи е значително по-опростен през последните години. След като вече сте се регистрирали може да свалите Efbet мобилно приложение и да извършите верификацията за минути на Вашето мобилно устройство. Не е нужно да сканирате личната си карта или да сте пред компютъра си, за да изпълните условията за верификация на документи.

Съхранение на личните Ви данни

Efbet държи на своята политика за поверителност. Важно е да знаете, че Вашите лични данни са на сигурно място и няма да бъдат използвани нерегламентирано от трети лица. Използват се най-добрите съвременни методи за криптиране на потребителско име и парола, както и всякаква друга поверителна информация.

Note Efbet предприема всички възможни мерки за повишаване на сигурността и защитата на Вашите данни.

В случай на затруднение или неяснота по някой въпрос Ви съветваме да се обърнете към служител от обслужващия отдел на Efbet. В чат на живо, телефонно обаждане или имейл, екипа по поддръжка на сайта е подготвен по всякакви въпроси и на драго сърце ще Ви помогне.

Коментари

  1. Yordan Vangelov

    Направих си регистрация преди около седмица,но от 2-3 дни немога да вляза в сайта,показва ми някъква грешка error 1020.Какво трябва да се направи.

Остави коментар