Един от най-старите онлайн букмейкъри Betfair има стриктна политика на тегления. Мерките за сигурност, които английският гигант в оналйн залаганията прилага, са строги и понякога изненадват неприятно клиентите на сайта. В тази статия ще Ви запознаем с всички особености при тегленето на средства от Betfair сметка.

Note За повече информация как да си направите Betfair регистрация посетете нашето основното ревю за този букмейкър.

Теглене в Betfair

Влизате в акаунта си, кликате върху “Моята сметка” -> “Теглене от Betfair”. След това избирате метод на теглене. Вие можете да теглите само от вашия Основен портфейл. Ако имате средства в друг портфейл (като например Х-Игри), ще трябва да преведете тези средства към вашия Основен портфейл. Дотук всичко звучи логично, но ето и условието, с което трябва да съобразите преди да заявите теглене.

Политика на разплащане “затворен кръг”

Betfair има стриктна политика за разплащанията със своите клиенти. Тя се състои в налагане на тегленето на средства да се извършва обратно към източника, от който са депозирани.

Иначе казано всичките Ви тегления трябва да са изравнени с депозитите по използваните от Вас методи за разплащане (за карти, Moneybookers, Neteller и др.), преди да ви бъде позволено да ползвате друг източник за теглене на средства. Тази политика на Betfair е насочена срещу измами и пране на пари, според официалното становище на сайта.

Например: Правите Betfair депозит на стойност 100 евро в своя от своята дебитна карта. След това депозирате 50 евро през акаунта си в PayPal. Според правилата на Бетфеър Вие няма да може да изтеглите повече от 50 евро през акаунта си в PayPal. Трябва да „изравните“ тегленето от дебитна карта с депозита (т.е. трябва да изтеглите 100 евро от дебитна карта), за да може да теглите колкото средства пожелаете през PayPal.

Начисляване на комисионна от Betfair Спортна борса

Едно от най-популярните предложения в портфолиото на сайта е секцията Betfair спортна борса . Там играчи играят едни срещу други, като сами определят коефициентите на своите залози. Този атрактивен начин на залагане Ви дава предимство, защото не сте срещу професионален сайт, а играете срещу хора като Вас, което в някои случаи степен Ви дава предимство.

Имайки предвид, че букмейкърът не печели нищо от това, че Вие залагате срещу дргуги играчи, единственият начин, по който Betfair да има печалба е да начисли комисионна при тегленето на печалби от спортната борса. Това означава, че когато теглите печалби от тази секция, автоматично ще Ви се начислява комисионна.

Note За клиентите от България комисионната на пазара на спортната борса по подразбиране е 6,5%.

В случай, че имате печалба и изискате Betfair теглене, трябва да се съобразите с това, че този процент ще се вземе от Вашата печалба. Имайте предвид, че в спортната борса при активност печелите Betfair точки, които при определен брой смъкват процента на Вашата комисионна, което е във Ваша полза, защото така ще изтеглите повече пари.

Остави коментар