Отличителен белег, поставящ Bwin сред най-привлекателните онлайн букмейкъри, са начините, чрез които потребителите могат да изтеглят печалбите си. Разплащателните методи не са един или два, затова ще обърнем внимание на всеки един от тях, като акцентираме както на положителните, така и на отрицателните черти.

Тегленето е процес, отнемащ значително повече време от депозита, тъй като се изисква обработка на печелившите фишове. Букмейкърът следи за легитимност и опити за манипулация на залозите. Отново да напомним, че натрупаните средства са достъпни за изтегляне, ако сте преминали успешно верификация и нямате активни бонуси в Bwin, налагащи ограничения на основния баланс. Обикновено началните промоции възпират тегленето на натрупаните печалби.

Дебитни карти

Методът, който се радва на небивал интерес от страна на клиентите, тъй като дава възможност за мигновена транзакция от букмейкърския акаунт към картовата сметка. Допускат се тегления към трите най-разпространени дебитни карти (VISA, Maestro, Mastercard).

Ако сте извършвали захранване на акаунта чрез дадена карта, може да улесните в пъти тегленето, като я зададете по подразбиране. Така при всяка следваща транзакция, съответната карта ще бъде на ваше разположение
Може да изтеглите минимум 20 лв. от сметката си
Bwin допуска тегления в неизмерими величини. Дебитните карти, например, позволяват транзакция до 17,500 лв.

Кредитни карти

Разликата между дебитните и кредитните карти е съвсем нищожна и е свързана основно с функционалността им. За Bwin няма особено значение кой вид карта използвате, тъй като условията са стандартни.

Позволена е употребата на карти Visa и Mastercard за теглене от баланса
Транзакцията се обработва в сравнително по-дълъг срок. Обикновено цялостната процедура по изплащане на средствата отнема до 2-3 работни дни
Може да изискате най-малко 20 лв.
Максималният праг на теглене в Bwin, посредством кредитна карта, е 17,500 лв.

Skrill

Отправяме поглед към още един алтернативен вариант за теглене от австрийския букмейкър. Става въпрос за онлайн портфейла Skrill, предоставящ несравнимо удобство. Може да използвате wallet-а, като буферна връзка между банковата си карта и сметката в сайта.

Теглене чрез Skrill
Нищо сложно и неизпълнимо. Предоставяте имейла, с който сте се регистрирали в портфейла, Bwin разглежда вашата заявка и в рамките на 24 часа изплаща заработената сума.

Минимално теглене
Минималното теглене през Skrill е 20 лв.

Максимално теглене
Може да изтеглите до 17,500 лв чрез Skrill.

Note Skrill начислява минимална комисионна при плащания. Системата автоматично ще ви таксува с 4,90% от изплатената сума.

Neteller

Колкото по-голямо е разнообразието, толкова по-добре за вас. Ето още един онлайн портфейл на Paysafegroup, който си сътрудничи с Bwin. Neteller предоставя надеждност и сигурност при онлайн плащания, като криптира личните данни на потребителите. В рамките на едно денонощие ще получите изисканата сума в портфейла. Wallet-а е перфектен вариант, ако се нуждаете от пряка връзка между банковата карта и букмейкърската сметка.

Теглене чрез Neteller
Споменахме за надеждност. Точно това ни предоставя портфейлът, тъй като изисква повече данни при транзакция. Освен нуждата от мейл адрес, ще се наложи да попълните оторизиран код за достъп (Neteller ID).

Минимално теглене
Допустимо е изискване на средства над 20 лв.

Максимално теглене
Може да поискате изплащане на суми до 17,500 лв.

Note Neteller начислява такса от 4,90% към трансферната сума.

Банков превод

Макар и да не е особено желан, ще разгледаме и банковият превод, който е неизменна част от сайтовете за залози. Всяка една компания го добавя към асортимента си от разплащателни методи, тъй като е най-старият и доказан начин за плащане в онлайн пространството. Това, което отнема от чара му, е дългото чакане, в някои случаи до една седмица, за да получите заявената сума.
Важно е да се съобразявате с правилата и политиките на съответната банка, тъй като част от тях не са приятелски настроени към хазартните институции.

Минимално теглене
Може да изискате най-малко 20 лв. от акаунта си.

Максимално теглене
Банковият трансфер допуска теглене от Bwin до 100,000 лв. Това е най-високият лимит сред начините за плащане в букмейкъра.

Както видяхте единствено онлайн портфейлите като Skrill и Neteller начисляват такса при теглене от Bwin сметка. Чрез останалите разплащателни методи, получавате средствата си в пълен размер.

Note Ако сте използвали даден депозитен метод и след това решите да изискате средствата си чрез него, няма да се налага ново въвеждане на данните.

В тази статия целта бе да ви запознаем с практични методи за теглене, като се абстрахираме от допълнителна информация и наблегнем на най-съществените детайли, улесняващи получаването на натрупаните печалби.

Остави коментар